FDN Security: Een totaalpakket aan beveiliging voor particulieren én bedrijven

FDN is dé one-stop-shop op het gebied van beveiliging: van alarmsystemen, camerasystemen, branddetectie tot het verzorgen van toegangscontrole. En dit voor particulieren, KMO’s, grote bedrijven & multinationals en overheidsinstellingen. Van privéwoningen, winkels tot bedrijfs- en overheidsgebouwen. FDN kan terugvallen op een ruime ervaring in deze sector.

Contacteer ons

  • 0495/21.35.26
  • 016/40.58.09
  • 016/53.04.88
  • info@fdn.be
  • FDN bvba
    Grote Bollostraat 2A 0.01
    3120 Tremelo

Over ons

Incert erkenning
In 2007 behaalde FDN de Incert erkenning voor installaties. Deze kwaliteitsnorm wordt vereist door de meeste verzekeringsmaatschappijen en slechts 30% van de ministerieel erkende beveiligingsbedrijven behaalden deze certifiëring.

Meer dan 40 jaar ervaring in beveiliging
François Boidts is een pionier in de Belgische beveiligingswereld. In 1972 stond hij mee aan de wieg van de afdeling beveiligingssystemen van het huidige G4S.
In 1994 richt François Boidts FDN op. Tom Segers, ingenieur en beveiligingsinstallateur, versterkte twee jaar later het bedrijf. De troeven van FDN? Gedegen marktkennis, een berg aan ervaring en uitmuntende kwaliteit in uitvoering van de projecten, zowel bij implementatie als opvolging van de verschillende dossiers.

Meer dan 1300 tevreden klanten
FDN installeerde al meer dan 1.300 installaties en heeft het vertrouwen van al deze klanten. Het bedrijf nam in 2003 All Security Systems uit Muizen over. Recent werd ook de alarmdivisie van bouwfirma Stessens uit Geel overgenomen. FDN heeft een ambitieuze groei vooropgesteld en wil in de toekomst nog overgaan tot enkele strategische overnames.

Medewerkers met ervaring
Onze 1.300 klanten, die moet je verdienen!
Bij FDN zetten ze in op kennis, ervaring en kwaliteit. Precies daarom krijgt elke medewerker een grondige opleiding voor hij zelfstandig mag opereren. Die opleiding verzekert u een uitmuntende service en een installatie die werkt, wat er ook gebeurt.

Twitter

Onze waarden, uw voordelen

Customer Focus
Onze relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Wij streven naar een hechte en open relatie. Door het aangaan van een partnerschap ontstaat er een win-win situatie voor beide partijen.

Performance
We gaan tot het uiterste om onze prestaties voortdurend te verbeteren. Op die manier waarborgen we de continuïteit op lange termijn.

Expertise
Onze expertise komt tot uiting in onze innovatieve en toonaangevende benadering bij het creëren en opleveren van de juiste oplossingen.

Integrity
Wij doen altijd de juiste dingen. Integer en correct. En dat werkt.

Best People
Wij zorgen er altijd voor om de beste mensen aan boord te hebben. Onze medewerkers ontwikkelen hun competenties en talenten in een inspirerende omgeving.

Collaboration & Teamwork
FDN wordt gemaakt door de enthousiaste samenwerking van haar medewerkers. Samen tillen wij FDN naar het volgende niveau, telkens weer.

Safety first
Veiligheid komt bij FDN altijd op de eerste plaats: we beschermen de gezondheid en het welzijn van onze collega’s, klanten en de mensen om ons heen.

Onze voornaamste leveranciers

RAS: www.rassecurity.com
Limotec: www.limotec.be
Smartwares security: www.smartwaressecurity.com
ADI Global distribution: https://be-eshop.adiglobal.com