Meer dan 1.300 tevreden klanten

FDN installeerde al meer dan 1.300 installaties en heeft het vertrouwen van al deze klanten. Een kleine greep uit onze realisaties.

Contacteer ons

  • 0495/21.35.26
  • 016/40.58.09
  • 016/53.04.88
  • info@fdn.be
  • FDN bvba
    Grote Bollostraat 2A 0.01
    3120 Tremelo

Referenties

Branddetectie en inbraakalarmen voor General Electric , GE water & Process technologies.


Camerasystemen en branddetectie PANASONIC EUROPE Zellik en Tessenderlo productie en verdeling van consumentenelektronica en batterijen.


Branddetectie- en alarmsystemen voor Materialise, wereldleider in 3D prints.


Camerasysteem voor Duracell Batteries Aarschot : camerasysteem met digitale opname, speeddomecamera’s, vaste camera’s, videofonie, alarmsysteem, toegangscontrole en tijdsregistratie met SAP koppeling, branddetectie.


Branddetectie bij Crelan Hoofdzetel Anderlecht en Antwerpen: branddetectie en branddeuren met meer dan 1500 melders en 100 handmelders, camerabewaking.


Camerasystemen voor Grenic Diamonds, groothandel in diamanten en juwelen.


Branddetectiesystemen voor HUBO, Walter Van Gastel, tuinbenodigdheden, decoratie, doe-het-zelf materialen.


Camerabewaking voor CODIFRANCE, afdeling Colruyt, een van de grootste distributieketens in Frankrijk met zo’n 400 depots.


Branddetectie, alarmsystemen, camerabewaking voor Bewel, Beschermde werkplaatsen van Limburg, 11 fabrieken met ongeveer 1800 werknemers.


Camerasystemen met digitale opname en meer dan 100 camera’s, branddetectie en alarmsystemen voor Van Reeth , groot- en kleinhandel brandstoffen.


Branddetectiesystemen voor UNIVEG Mechelse Veilingen, Belgisch leider in verwerking van groeten.


Branddetectiesystemen en evacuatiealarmen voor Norbord Genk , productie van OSB plaat, meer dan 6,5 hectare productiehallen en magazijnen.


Branddetectiesystemen, alarmsystemen, branddeuren, camerabewaking voor PRG Belgium , wereldwijde voorziening van licht en geluid op festivals, concerten.


Branddetectie voor AGORA, Belgisch leider in verdeling van decoratieartikelen.


Branddetectiesystemen en branddeuren voor Rust- en Verzorgingstehuizen zusters van Berlaar + Service Flats Sint Jozef Wiekevorst, Heilig Hart Nijlen, St Margaretha Holsbeek, Zonnewende Kapellen, Heilige Familie Heist o/d Berg, St Jozef Kessel.


Camerasystemen voor Autoveiligheid – BTC, keuringsstations verspreid over Limburg en Antwerpen.


Alarmsystemen, camerasystemen en brandalarmering voor BIOBEST, wereldleider in biologische bestrijding van ongedierte en bestuiving van serreplanten.


Brandalarmering voor Dijledal Leuven, Sociale Huisvestingsmaatschappij Leuven en omstreken.


Branddetectie en branddeuren voor Jeugdzorg Ter Elst, Opvangtehuis voor jongeren.

Twitter