FDN Security.
Uw veiligheid is onze prioriteit.

Vergunning Ministerie van Binnenlandse zaken: 20 0933 64
Erkenningsnummer van de verzekeringsmaatschappijen: Incert A 0081

FDN Security

FDN is dé one-stop-shop op het gebied van beveiliging: van alarmsystemen, camerasystemen, branddetectie tot het verzorgen van toegangscontrole.

En dit voor particulieren, KMO’s, grote bedrijven & multinationals en overheidsinstellingen. Van privéwoningen, winkels tot bedrijfs- en overheidsgebouwen. FDN kan terugvallen op een ruime ervaring in deze sector.

Follow us on Twitter

Contacteer ons

  • 0495/21.35.26
  • 016/40.58.09
  • 016/53.04.88
  • info@fdn.be
  • FDN bvba
    Grote Bollostraat 2A 0.01
    3120 Tremelo

Geef je camera aan!

Door de nieuwe regels (sinds 25 mei 2018) die zijn voorzien door de Europese verordening inzake gegevensbescherming (de ‘GDPR’) moesten de bewakingscamera’s aangegeven worden op het elektronisch loket van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijk levenssfeer. De FOD Binnenlandse zaken heeft een nieuwe applicatie gelanceerd voor de aangifte van bewakingscamera’s bij de politiediensten: www.aangiftecamera.be. Dit aangifteloket is geïntegreerd in dezelfde homepagina als de aangifte voor alarmsystemen (www.registreerjealarm.be). Dezelfde toepassing maakt het dus mogelijk om beide systemen aan te geven. Deze registratie is gratis.  Eigenaars van bestaande bewakingscamera’s die reeds werden aangegeven bij de Privacycommissie hebben tijd tot 25 mei 2020 om hun aangifte opnieuw te doen via het nieuwe systeem.

Om toegang te hebben dient men zich te identificeren met de e-ID, burgertoken of beveiligingscode via token of mobiele app (zoals bij het indienen van de personenbelasting via tax-on-web). Het is Uw eigen verantwoordelijkheid als gebruiker van een camerasysteem om de aangifte uit te voeren, dit kan U dus zelf of via de meldkamer als U daarop aangesloten bent. Wij kunnen geen aangifte indienen voor een onze klanten. Eigenaars van bestaande bewakingscamera’s die reeds werden aangegeven bij de Privacycommissie hebben tijd tot 25 mei 2020 om hun aangifte opnieuw te doen via het nieuwe systeem. Meer info en een handleiding kunt u raadplegen op de website van Besafe.
Mocht u toch nog vragen hebben kan u ons altijd contacteren.

Onze diensten

label

Camera’s zorgen voor een toegenomen veiligheid

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een beeld liegt niet. Een camerabeeld is een sterk bewijs. Met één klik op de tablet, de smartphone of de PC ziet u wat er gebeurt of wat er gebeurd is in én rondom uw huis of bedrijf. Op elk moment van de dag en de nacht.

Meer weten

label

Toegangscontrole zonder sleutel

Uw toegangen en kritieke lokalen beheren en controleren met één systeem? Dat kan. Uw oplossing? Een efficiënt toegangscontrolesysteem. Nooit meer zoeken naar sleutels, nieuwe sleutels bijmaken, sloten veranderen of de toegang beperken. FDN biedt u een efficiënt toegangscontrolesysteem.

Meer weten

label

Voorkom nachtmerries

Brand. Een ware nachtmerrie. Hoe goed u ook verzekerd bent tegen materiële schade, alles krijgt u helaas niet terug. Voorwerpen met emotionele waarde in een woning die u nooit meer terugziet, gegevens en goederen in een bedrijf die verloren gaan waardoor het bedrijf gedeeltelijk of helemaal stil ligt, mensen die omkomen in een brand. Daarom is het van essentiëel belang in een vroege fase brandhaarden te detecteren, te lokaliseren en te alarmeren.

Meer weten

label

Zorgeloos leven met een inbraakbeveiliging

Iedere dag wordt er in België 208 keer per dag ergens ingebroken.” Dat kon u onlangs lezen in de kranten.

Het is pas als mensen zelf geconfronteerd worden met een inbraak, dat ze investeren in veiligheid. Investeren in inbraakbeveiliging is investeren in een zorgeloos leven. Een degelijke inbraakbeveiliging werkt preventief.

De keuze en de beste plaatsing van beveiligingselementen is niet eenvoudig. De specialisten van FDN helpen u met raad en daad: zij werken een oplossing uit op uw maat.

FDN biedt oplossingen op maat. Ontdek onze oplossing voor:
• Inbraakbeveiliging voor woningen, kantoren en winkels
• Inbraakbeveiliging voor KMO, industrie en publieke instellingen
• Inbraakbeveiliging voor hoge risico’s

Meer weten