FDN Security.
Uw veiligheid is onze prioriteit.

FDN Security

FDN is dé one-stop-shop op het gebied van beveiliging: van alarmsystemen, camerasystemen, branddetectie tot het verzorgen van toegangscontrole.

En dit voor particulieren, KMO’s, grote bedrijven & multinationals en overheidsinstellingen. Van privéwoningen, winkels tot bedrijfs- en overheidsgebouwen. FDN kan terugvallen op een ruime ervaring in deze sector.

Follow us on Twitter

Contacteer ons

  • 0495/21.35.26
  • 016/40.58.09
  • 016/53.04.88
  • info@fdn.be
  • FDN bvba
    Grote Bollostraat 2A 0.01
    3120 Tremelo

Onze diensten

label

Camera’s zorgen voor een toegenomen veiligheid

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een beeld liegt niet. Een camerabeeld is een sterk bewijs. Met één klik op de tablet, de smartphone of de PC ziet u wat er gebeurt of wat er gebeurd is in én rondom uw huis of bedrijf. Op elk moment van de dag en de nacht.

Meer weten

label

Toegangscontrole zonder sleutel

Uw toegangen en kritieke lokalen beheren en controleren met één systeem? Dat kan. Uw oplossing? Een efficiënt toegangscontrolesysteem. Nooit meer zoeken naar sleutels, nieuwe sleutels bijmaken, sloten veranderen of de toegang beperken. FDN biedt u een efficiënt toegangscontrolesysteem.

Meer weten

label

Voorkom nachtmerries

Brand. Een ware nachtmerrie. Hoe goed u ook verzekerd bent tegen materiële schade, alles krijgt u helaas niet terug. Voorwerpen met emotionele waarde in een woning die u nooit meer terugziet, gegevens en goederen in een bedrijf die verloren gaan waardoor het bedrijf gedeeltelijk of helemaal stil ligt, mensen die omkomen in een brand. Daarom is het van essentiëel belang in een vroege fase brandhaarden te detecteren, te lokaliseren en te alarmeren.

Meer weten

label

Zorgeloos leven met een inbraakbeveiliging

Iedere dag wordt er in België 208 keer per dag ergens ingebroken.” Dat kon u onlangs lezen in de kranten.

Het is pas als mensen zelf geconfronteerd worden met een inbraak, dat ze investeren in veiligheid. Investeren in inbraakbeveiliging is investeren in een zorgeloos leven. Een degelijke inbraakbeveiliging werkt preventief.

De keuze en de beste plaatsing van beveiligingselementen is niet eenvoudig. De specialisten van FDN helpen u met raad en daad: zij werken een oplossing uit op uw maat.

FDN biedt oplossingen op maat. Ontdek onze oplossing voor:
• Inbraakbeveiliging voor woningen, kantoren en winkels
• Inbraakbeveiliging voor KMO, industrie en publieke instellingen
• Inbraakbeveiliging voor hoge risico’s

Meer weten